Bli en SoulLeader – lär dig leda med rötter och vingar

Det här är en ledarskapsbok som handlar om dig. Eftersom riktigt gott ledarskap börjar med ett väl grundat självledarskap. Den handlar om att vara en SoulLeader.

De senaste decennierna har tempot i livet och arbetslivet ökat dramatiskt. Sjukskrivningstalen i Sverige blir allt högre och stress är en av de vanligaste orsakerna. Ny teknik, stor flexibilitet och tillgänglighet 24/7 skapar möjligheter. Men i kombination med slimmade organisationer, enormt informationsflöde och förväntningar på snabba reaktioner och beslut kan ”det nya arbetslivet” också skapa oro, brist på arbetsglädje och ohälsosam stress.

Självklart ska arbetsgivare ta sitt ansvar fullt ut för rimlig beläggning, stödjande ledarskap och en sund organisationskultur. Och – var och en har också möjlighet att ta ett personligt ansvar för sin egen inre miljö, och vara ännu bättre rustad för perioder när den yttre miljön utvecklas, förändras och känns tung på olika sätt.

”Med hjälp av fyra ledarskapsnycklar; Passion, Omtanke, Närvaro och Karisma visar Pia Ragnardotter vägen mot ett innerligt och hållbart ledarskap. Moderna metoder, den egna livs- och ledarskapsfilosofin Rötter & Vingar och Pias egna erfarenheter som entreprenör, chef och yogautövare och instruktör bildar fonden till denna annorlunda och personliga ledarskapsbok.” Ann Pålsson, förläggare

Beställ boken
Pris: 200 kr inklusive moms. Frakt tillkommer på 35 kr.

Hur vill du betala?

Önskas signering av boken?

Kostnad för frakt är densamma oavsett antal beställda böcker.

Leveranstiden är cirka en vecka från beställningstillfället.

10 böcker eller fler = 180 kr/styck.