Om Pia

Pia Ragnardotter har jobbat med kommunikation och ledarskap i drygt 25. Hon är certifierad yogalärare inom Hatha-, Power- och Yinyoga och blir hösten 2018 Diplomerad Mindfulnessinstruktör.

Idag driver Pia RAW ledarskap & kommunikation och jobbar främst som utbildare, inspirationsföreläsare, teamutvecklare och leder chefsgrupper i nätverket Executive Global Network. RAW står för Roots And Wings, Pias livs- och ledarskapsfilosofi sedan mer än 20 år tillbaka.

Efter 25 år med ena benet stabilt förankrat i näringsliv och offentlig sektor som entreprenör, konsult och chef, och det andra benet djupt nedborrat i myllan av yoga, meditation och mindfulness har Pia insett att allt hänger ihop. Det holistiska perspektivet har räddat henne många gånger, förmågan att blanda sitt moderna ledarskap med flera tusen år gammal visdom. Med sin livs- och ledarskapsfilosofi Rötter & Vingar som fundament har hon nu utvecklat konceptet The SoulLeader™. En guide, eller vägvisare för alla som vill leda och leva framgångsrikt OCH hållbart. Som inser att ”balans i livet” börjar på insidan och som är nyfikna på hur den balansen skapas.

Varför ska man bli en SoulLeader™?

”Det vilar någonting stort i att vara sig själv. Och för att vara sig själv behöver man känna sig själv, på riktigt. Att vara en SoulLeader™ handlar för mig om att vara trygg med, och lita på sig själv, sina känslor, sin intuition och sin förmåga att leda sig själv och andra. Vi pressar oss ganska hårt idag. Jämför oss med andra, känner oss otillräckliga och är rädda för att inte duga eller klara vår uppgift – som ledare och kanske även som förälder, partner – som människa. För många är det en utmaning att i ständig förändring och med allt högre krav leda sig själv och andra framgångsrikt utan att gå vilse, gå sönder eller i värsta fall gå in i väggen. Jag har själv blivit rejält tilltufsad under mina dryga 25 år i yrkeslivet. Men jag har hittat mitt sätt att orka, min livs- och ledarskapsfilosofi ”Rötter & Vingar”. Kanske kan delar av det inspirera andra att hitta sitt sätt att orka. Jag har också mött tusentals chefer och ledare genom åren i mina roller som chef, entreprenör, konsult, utbildare, nätverksledare och coach. Fyra framgångsnycklar har blivit extra tydliga de senaste åren; passion, omtanke, närvaro och karisma. Med dessa nycklar på knippan aktiverar vi kroppens eget trygg och modig-system. Vi får en stabil självbild, hittar vårt eget flow och vår egen rytm, fattar klokare beslut, vågar förändra och kan aktivera den kraft vi har inom oss fullt ut – utan att tära på energin och krascha. Det är för mig att vara en SoulLeader™ – att leda med innerlig kraft istället för ytlighet och rädsla.”
Pia Ragnardotter